Etsimme kesätyöntekijöitä varastolle

Oletko täynnä intoa ja energiaa? Etsimme Ilvesvuoren teräspalvelukeskukseen juuri sinun kaltaisiasi motivoituneita kesätyöntekijöitä varasto- ja logistiikkatoimintoihin ajalle 1.5.2024 – 31.8.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Tarjolla on useita työpaikkoja sekä Sten Teräs Oy:ssä että Kimet Oy:ssä.

Tarjoamme sinulle
Meillä Ilvesvuoren teräspalvelukeskuksessa saat mahdollisuuden osallistua monipuolisiin varasto- ja logistiikkatoimintoihin. Saat kaikkiin työtehtäviin  asianmukaisen ja huolellisen perehdytyksen.

Työtehtävät: 

  • kuormien lastaus ja purku trukeilla,
  • inventointi, 
  • hyllytys ja keräily sekä
  • terästen sahaukset.

Työtehtävät sovitetaan kykyjesi ja kokemuksesi mukaan. Kimet Oy:ssä pääset työskentelemään aamu- ja iltavuoroissa, kun taas Sten Teräs Oy tarjoaa päivävuoroja. Työviikko on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin.

Odotamme sinulta
Kesätyöntekijän on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt. Työtehtävässä onnistuu parhaiten, kun on reipas eikä pelkää tarttua itselle uusiin töihin. Lisäksi on hyvä olla oma-aloitteinen. Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla on hyvä olla oma auto.

Hae meille
Hae kesätöitä helposti lähettämällä hakulomakkeen kautta kotisivujemme ”Meille töihin” -osiossa. Halutessasi voit erottautua joukosta lähettämällä linkin videohakemukseesi. Muista hakea viimeistään 29.2.2024! Valintoja voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja Stén-konsernin kesätyöpaikoista antavat varastopäälliköt: tammikuussa voit ottaa yhteyttä Niklas Oinoseen (0400 957 982, niklas.oinonen@kimet.fi) ja helmikuussa Daniel Seppäseen (045 1478 888, daniel.seppanen@sten.fi).

Olemme  osa Vastuullinen työpaikka -yhteisöä.  Tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita, turvallisia ja reiluja työkokemuksia.