Työhakemuslomake

Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä meillä, täytä ja lähetä oheinen työhakemus. Täytäthän työhakemuksen kaikki kentät huolellisesti.

Rekrytointirekisterissä olevia henkilötietojani käsitellään vain Stén & Co Oy Ab:n tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön rekrytointitarkoituksissa.

Suostumuksen voi peruuttaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)sten.fi.
 

Kimet oy:ssä varastotyö poikkeaa perinteistä

Artikkelin kirjoitti Nicole Harmes, Jobilla

Kimet Oy on ruostumattomien ja haponkestävien terästen maahantuontiin ja varastointiin erikoistunut yritys. Se toimii osana Stén-Kimet-konsernia, jonka emoyhtiönä on suomalainen perheyritys Stén ja Co Oy Ab. Kimetin varastolla työskentelevä henkilöstö koostuu tarkoista ja huolellisista työntekijöistä, jotka auttavat panoksellaan yritystä vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Vastineeksi he saavat mielenkiintoisen ja monipuolisen työn etenemismahdollisuuksineen.

Niklas Oinonen tuli yritykseen yhdeksän vuotta sitten. Aluksi hän vuokratyöfirman leivissä, kunnes hänet vakinaistettiin yritykseen suoraan. 

"Aiemmin olin työskennellyt nuohoushommissa ja toimistossa, varastotyöstä minulla ei ollut aiempaa kokemusta. Tässä vuosien varrella kokemusta on kuitenkin karttunut hyvin ja nyt vastuulleni kuuluu myös esimiehen tuuraaminen hänen ollessa poissa, hän kertoo."

Työ Kimetin varastolla poikkeaa jonkin verran perinteisistä varastohommista:

"Tavaran pakkaamisen ja lähettämisen lisäksi tehtäviimme kuuluu myös teräksen sahaaminen. Tämä tuo työhön mukavaa vaihtelua, koska homma sisältää muuten aika paljon rutiininomaisia asioita."

Vuorotyö on mahdollisuus

Niklaksen mielestä työn parhaisiin puoliin lukeutuu se, että aina on jotakin tekemistä, eikä toimettomana tarvitse olla. Hän kokee myös firman vakaan taloudellisen tilanteen tuovan turvaa työntekijöille ja kertoo, että ylitöitä tekemällä palkkapussia pystyy kasvattamaan entisestään. 

"Kunnon kannalta fyysinen työ on tietysti etu ja itselleni on tärkeää, että tekemistä riittää tasaisesti pitkin päivää. Tietysti jos hirvittävä kiire osuu kohdalle, saattaa se jossain kohtaa tuntua stressaavalta."

Työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa: kello 6-14 ja 14-22. Vaikka Niklas on sitä mieltä, että häntä ei ole luotu radikaaleihin rytminvaihdoksiin, hän kokee asian helpottuvan koko ajan. 

"Henkilökohtaisesti vuorotyö ei ole minulle ihanteellisin vaihtoehto, mutta tiedän täälläkin monia jotka nimenomaan tykkäävät sen tuomista mahdollisuuksista. Meillä on ollut tämä käytäntö voimassa vasta viisi kuukautta ja omalla kohdallani uskonkin tämän olevan vain tottumiskysymys, Niklas kertoo."

Oppimista läpi uran

Työpisteestä riippuen tekeminen voi olla itsenäistä tai hyvinkin sosiaalista. 

Vaikka kaikki työt tehdään käytännössä yksin, meillä on niin kutsuttuja ”sosiaalisia pisteitä”, joissa vuorovaikutus onnistuu töiden lomassa mainiosti. Sitten on tietysti kahvi- ja ruokatauot, jotka pidämme kaikki samanaikaisesti ja pääsemme rupattelemaan keskenämme, Niklas kertoo.

Myös Kimet Oy:ssä kouluttautumismahdollisuudet ovat vertaansa vailla ja Niklas on tästä loistava esimerkki:

"Olen koulutusten ansiosta pätevä työskentelemään kaikilla varaston työpisteillä, mikä on kyllä itselleni ehdoton plussa. Syksyllä puhaltavatkin jälleen uudet tuulet, koska alan työskennellä täällä oppisopimuksella! Hän iloitsee."