• Laatuteräkset nopeasti

    Laaja ruostumattomien ja haponkestävien terästen varastomme tehostaa asiakkaidemme materiaalin hallintaa. Terästen korkea laatu kattaa eri toimialojen tiukimmatkin standardit. leikkauspalveluidemme avulla asiakkaamme saavat esivalmistetuista terästuotteista kustannussäästöjä oman tuotantoprosessinsa tueksi. Tarjoamme ruostumattomat ja haponkestävät teräkset, sahaus-, leikkaus- ja logistiikkapalvelut täsmällisellä toimitusvarmuudella.

    Laatuteräkset nopeasti

VESIHUOLLON JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAT

Tarjoamme vesihuollon järjestelmätoimittajille laajan valikoiman ruostumattomia ja haponkestäviä terästuotteita. Niitä hyödynnetään vesi- ja jätevesilaitosten sekä vesihuollon laitteistojen tuotannossa. Vesileikkauspalvelumme tuo asiakkaillemme kustannustehoa, koska räätälöimämme tuote on nopeasti ja suoraan käytettävissä itse kohteeseen.

Tarjoamme

  • kustannussäästöä tuovat leikkaus- ja sahauspalvelut
  • laajan valikoiman ruostumattomia teräksiä
  • nopean ja täsmällisen toimituksen

RATKAISUJA VEDEN JA JÄTEVEDEN JÄRJESTELMIIN

Asiakasyritystemme valmistamat vesi- ja jätevesilaitokset sekä vesi- infrastruktuuri vaativat toimiakseen monipuolisen valikoiman putkia, laippoja, venttiilejä, putkenosia ja levyjä.Tarjoamme myös vesileikkauspalvelun isompiin putkiin, jolloin asiakkaamme saa tuotteen esivalmisteltuna, kohteeseensa sopivan kokoisena ja tarvittavilla aukoilla.

Sekä puhtaan veden, että jäteveden ratkaisujen laitteiden ja putkistojen on kestettävä. Tiedämme, että tässä kilpailussa vain varmimmat järjestelmätoimittajat palkitaan. Löydämme asiakkaittemme käyttötarkoitukseen optimaaliset materiaalit ja tuotteet. Tuote tulee nopeasti ja täsmällisesti laajasta varastostamme.

Tuotteemme ja palvelumme vesi- ja jätevesijärjestelmien rakentajille ja saneeraajille

Tuotteemme

- putket
- laipat
- venttiilit
- pyöröteräkset
- levyt
- lattateräkset

Palvelumme

- leikkaus- ja sahauspalvelut