• Laatuteräkset nopeasti

    Laaja ruostumattomien ja haponkestävien terästen varastomme tehostaa asiakkaidemme materiaalin hallintaa. Terästen korkea laatu kattaa eri toimialojen tiukimmatkin standardit. leikkauspalveluidemme avulla asiakkaamme saavat esivalmistetuista terästuotteista kustannussäästöjä oman tuotantoprosessinsa tueksi. Tarjoamme ruostumattomat ja haponkestävät teräkset, sahaus-, leikkaus- ja logistiikkapalvelut täsmällisellä toimitusvarmuudella.

    Laatuteräkset nopeasti

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

Teollisuuskiinteistöt koneineen ja automaatiojärjestelmineen vaativat ennakoivaa huoltoa ja kunnossapitoa. Tarjoamme monen eri teollisuuden alan kunnossapidolle laadukkaita ja kestäviä komponentteja. Yllätyksiltä ei aina voi välttyä, mutta nopeasti toimitettu varaosa voi estää uhkaavan seisokin.

Tarjoamme

  • laajan valikoiman ruostumattomia terästuotteita ja tuotevariaatioita
  • kattavan varaston asiakkaan oman varaston tueksi
  • asiantuntemusta akuutteihin tilanteisiin
  • nopean toimituksen ja kuljetuspalvelun

RATKAISUJA TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOON

Toimintamme joustavuus sekä monipuolinen varastomme tuovat asiakkaillemme kustannussäästöjä. Laatuvaraosan, raaka-aineen tai tarvittavan tuotteen saa nopeasti. Varastomme turvaa huoltoyksiköiden tai -yhtiöiden omien varastojen palvelukykyä. Oma kuljetuspalvelumme tai hteistyökumppanimme tuo varaosan tarvittaessa paikan päälle.

Yksilöllinen palvelumme ulottuu myös poikkeusoloihin. Jos kone tai laite hajoaa, meillä on asiantuntemusta ehdottaa vaihtoehtoista ratkaisua tuotannon ylläpitämiseksi siihen asti, kunnes lopullinen ratkaisu löytyy. Näin voimme estää tai lyhentää tuotantoseisokkia. Valitsemalla varaosan meiltä saat laadukkaan osan kerralla. Voimme teettää tarvittavan varaosan asiakkaan kuvien mukaan tai toimittaa nopeasti juuri oikeaa tai jopa vaatimukset ylittävää raaka-ainetta asiakkaan haluamalle alihankkijalle valmistusta varten.

Tuotteemme ja palvelumme teollisuuden kunnossapitoon

Tuotteemme

- laipat ja kaulukset
- venttiilit
- korkeapaineliittimet

Palvelumme

- leikkauspalvelut
- kuljetuspalvelut