• Laatuteräkset nopeasti

    Laaja ruostumattomien ja haponkestävien terästen varastomme tehostaa asiakkaidemme materiaalin hallintaa. Terästen korkea laatu kattaa eri toimialojen tiukimmatkin standardit. leikkauspalveluidemme avulla asiakkaamme saavat esivalmistetuista terästuotteista kustannussäästöjä oman tuotantoprosessinsa tueksi. Tarjoamme ruostumattomat ja haponkestävät teräkset, sahaus-, leikkaus- ja logistiikkapalvelut täsmällisellä toimitusvarmuudella.

    Laatuteräkset nopeasti

SELLU- JA PAPERITEOLLISUUS

Kattava ruostumattomien ja haponkestävien terästen varastomme on nopeutemme ydin. Sellu- ja paperiteollisuudessa ei ole seisokkeihin varaa. Projektien alihankintaketjun on toimittava saumattomasti, ja tarvittavien komponenttien ja osien koneistuksen on sujuttava nopeasti. Me Kimetillä pystymme nopeisiin ja täsmällisiin toimituksiin.

Tarjoamme

  • kustannussäästöä tuovat leikkaus- ja sahauspalvelut
  • laajan valikoiman haponkestäviä ja ruostumattomia teräksiä
  • nopean ja täsmällisen toimituksen

RATKAISUJA SELLU- JA PAPERITEOLLISUUDEN LAITE- JA KONEVALMISTAJILLE JA ALIHANKKIJOILLE

Laite- ja konevalmistajille komponentteja valmistavat alihankkija-asiakkaamme hyötyvät todella laajasta teräsvalikoimastamme. Asiakkaamme saa suoraan varastostamme kestävät latat, akselit sekä pyörö-, kulma- ja lattateräkset, putket, ainesputket, putkien osat, levyt, laipat ja kaulukset. Leikkauspalvelumme esivalmistaa tuotteet tarvittaessa suoraan oikeankokoisiksi laadukkaasta raakaaineesta.

Nopeat ja täsmälliset toimituksemme auttavat kone- ja laiterakentajia pysymään tuotantoaikataulussaan ja teollisuuslaitoksia huoltovälisuunnitelmissaan. EU-alueelta maahantuomamme laadukkaat ruostumattomat teräsmateriaalit rakentavat alusta alkaen sellu- ja paperikoneiden kestävää perustaa.

Tuotteemme ja palvelumme sellu- ja paperiteollisuuteen

Tuotteemme

- muototeräkset
- putket
- levyt
- putkenosat
- laipat ja kaulukset
- venttiilit
- korkeapainekaulukset

Palvelumme

- leikkaus- ja sahauspalvelut
- kuljetuspalvelut