• Laatuteräkset nopeasti

    Laaja ruostumattomien ja haponkestävien terästen varastomme tehostaa asiakkaidemme materiaalin hallintaa. Terästen korkea laatu kattaa eri toimialojen tiukimmatkin standardit. leikkauspalveluidemme avulla asiakkaamme saavat esivalmistetuista terästuotteista kustannussäästöjä oman tuotantoprosessinsa tueksi. Tarjoamme ruostumattomat ja haponkestävät teräkset, sahaus-, leikkaus- ja logistiikkapalvelut täsmällisellä toimitusvarmuudella.

    Laatuteräkset nopeasti

TELAKKA- JA PIENVENETEOLLISUUS

Telakalla olo maksaa, ja me Kimetillä tiedämme sen. Valikoimamme laajuus ja täsmällinen toimitusvarmuutemme antavat tiukimmallekin projektiaikataululle mahdollisuuden toteutua – kerralla. Pystymme vastaamaan laiva- ja veneteollisuuden äärimmäisen korkeisiin laatuvaatimuksiin.

Tarjoamme

  • laajan valikoiman ruostumattomia teräksiä
  • korkealaatuisia, EU-alueelta peräisin olevasta teräksestä
    valmistettuja tuotteita ainestodistustuksineen
  • nopean ja täsmällisen toimituksen

RATKAISUJA MERILLE JA VESILLE

Tiukat aikataulut määrittävät usein työskentelyä laivanrakennusprojekteissa ja alusten kunnossapidossa. Asiakkaanamme voit saavuttaa kustannussäästöä saadessasi tarpeisiisi soveltuvan tuotteen täsmällisesti haluttuun aikaan. Laajasta varastostamme löytyy tuotteita heti, jolloin toimitusajat ovat lyhyitä. Jokaisen tuotteen mukana tuleva ainestodistus kertoo teräksen alkuperän ja valmistustavan. Kuljetuksemme ovat perillä parhaimmillaan parissa tunnissa.

Laiva-automaation eri järjestelmät vaativat laadukasta terästä siinä missä sisustuskin. Tarjoamme tasalaatuista terästä asiakkaan haluamilla hionta,- taivutus- ja kiiltävyysominaisuuksilla varustettua, jotta lopputulos kestää ja myös näyttää hyvältä. Aivan uuden tilanteen edessä materiaalia kannattaa testata. Toimittamamme koe-erä varmistaa tuotteen sopivuuden.

Tuotteemme ja palvelumme telakoille ja veneteollisuudelle

Tuotteemme

- putket
- levyt
- muototeräkset

Palvelumme

- leikkauspalvelut
- kuljetuspalvelut