• Laatuteräkset nopeasti

    Laaja ruostumattomien ja haponkestävien terästen varastomme tehostaa asiakkaidemme materiaalin hallintaa. Terästen korkea laatu kattaa eri toimialojen tiukimmatkin standardit. leikkauspalveluidemme avulla asiakkaamme saavat esivalmistetuista terästuotteista kustannussäästöjä oman tuotantoprosessinsa tueksi. Tarjoamme ruostumattomat ja haponkestävät teräkset, sahaus-, leikkaus- ja logistiikkapalvelut täsmällisellä toimitusvarmuudella.

    Laatuteräkset nopeasti

ELINTARVIKETEOLLISUUS

Elintarviketeollisuudelle yksi tärkeimmistä asioista on tuoteturvallisuus. Tarjoamme monipuolisen valikoiman EU-alueella valmistettuja ruostumattomia teräksiä, jotka täyttävät korkeimmat hygieniavaatimukset ja standardit.

Tarjoamme

  • laajan EN-standardien mukaisen valikoiman
  • asiantuntemusta elintarvikealan materiaalitarpeisiin
  • ennakointikykyä laitosten huoltotarpeisiin
  • nopean ja täsmällisen kuljetuspalvelun

TUOTETURVALLISIA RATKAISUJA

Tuotantolaitoksissa ja niiden koneissa käytettävien komponenttien ja putkistojen pitää täyttää elintarviketeollisuuden standardit, jotta lopputuotteen tuoteturvallisuus taataan. Terästuotteemme ovat laadukkaita ja kaikkein korkeimpien vaatimusten mukaisia. Tuotteille asetetut vaatimukset vaihtelevat käyttökohteiden mukaisesti. Elintarvikeputket ovat EN-standardin 10357:2013 mukaan valmistettuja ja varmasti tuoteturvallisia. Putkelle tuleva ainestodistus kertoo tuotteen alkuperän ja valmistustavan.

Asiakkaanamme saat huomattavaa aika- ja kustannussäästöä, koska laajasta valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat osat ilman moneen paikkaan hajautuvia tilauksia, logistiikkaa, rahteja ja laskutusta.

Tuotteemme ja palvelumme elintarviketeollisuudelle ja niiden alihankkijoille

Tuotteemme

- putket
- putkenosat

Palvelumme

- kuljetuspalvelut