Kimet Oy

Kimet Oy on vuonna 1994 perustettu ruostumattomien ja haponkestävien terästen maahantuontiin ja varastointiin erikoistunut yhtiö.

Kimet Oy on osa Stén-Kimet-konsernia, jonka emoyhtiö on suomalainen perheyhtiö, Stén & Co Oy Ab. Vuodesta 1932 toiminut Stén & Co Oy Ab on erikoistunut työkalu- ja erikoisterästen maahantuontiin ja varastointiin.

Kimet Oy on vuonna 2011 muuttanut uusiin toimitiloihin yhdessä emoyhtiö Stén & Co Oy Ab:n kanssa. Teräspalvelukeskuksemme sijaitsee Ilvesvuoren kasvavalla teollisuusalueella, joka on hyvien liikenneyhteyksien päässä Hämeenlinnanväylän välittömässä läheisyydessä. Teräspalvelukeskuksessa asiakkaitamme palvelee 20 alan erikoisosaajaa, joilla on vahva osaaminen ruostumattomista ja haponkestävistä teräksistä. Teräspalvelukeskukseen kuuluu reilut 13.000 m2 tuotantotilaa ja noin 1.500 m2 toimistotilaa. Yhtiöillä on Ilvesvuoren tuotantotiloissa noin 1.500 tonnia erilaisia erikoisterästuotteita - kankia, putkia ja levyjä. Tuotantotiloissa on lisäksi käytössä muun muassa 11 sahaa ja vesileikkauslaitteisto nopeiden asiakastoimitusten varmistamiseksi. 

Laaja varastovalikoimamme kattaa kaikki ruostumattomien ja haponkestävien terästen vakiomitat kangissa, putkissa ja levyissä. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat erilaiset putkenosat ja venttiilit. Oma sahaus ja kuljetuskalusto takaavat luotettavat ja nopeat toimitukset.