• Laatuteräkset nopeasti

    Laaja ruostumattomien ja haponkestävien terästen varastomme tehostaa asiakkaidemme materiaalin hallintaa. Terästen korkea laatu kattaa eri toimialojen tiukimmatkin standardit. leikkauspalveluidemme avulla asiakkaamme saavat esivalmistetuista terästuotteista kustannussäästöjä oman tuotantoprosessinsa tueksi. Tarjoamme ruostumattomat ja haponkestävät teräkset, sahaus-, leikkaus- ja logistiikkapalvelut täsmällisellä toimitusvarmuudella.

    Laatuteräkset nopeasti

RAKENTAJAT JA RAKENNUSALAN ALIHANKKIJAT

Mikään ei maksa niin paljon kuin työmaan pysähtyminen materiaalipuutteen vuoksi. Aikataulun pitävyys ja rakentamisen laatu edellyttää meiltä laajaa valikoimaa, isoa varastoa ja tehokasta logistiikkaa. Varastomme kattavuus tuo rakentamiseen joustavuutta.

Tarjoamme

  • markkinoiden laajimman ruostumattomien terästen valikoiman
  • vesileikkauksen ja hiontakäsittelyn
  • laajan materiaalivaraston asiakkaan käyttöön
  • oikea-aikaisen logistiikan

RATKAISUJA RAKENTAJILLE

Aikataulupaineessa monipuolisuus ratkaisee. Heti saatavilla oleva tuotevalikoimamme on poikkeuksellisen kattava. Valikoimassa on myös UNP-, UAP-, ja T-profiileja, IPE-palkkeja ja jopa erikylkisiä kulmateräksiä. Materiaalivalikoimamme ja nopeaiden toimitustemme ansiosta rakentaja saa nopean startin projektilleen.


Rakentamisen sujuvuus on toinen juttu. Kattava varastomme kestää asiakkaamme eteen tulevat muutokset. Asiakkaamme etsivät kohteissaan kustannustehokkuutta, joten jalostettuja tuotteitamme ja leikkauspalvelujamme kysytään yhä enemmän. Toimitamme tuotteet suoraan työmaalle oikea aikaisesti. Tarjoamme myös laajan varaston asiakkaan käyttöön, jolloin asiakkaamme pääomaa ei sitoudu varastoon. Pääkaupunkiseudulla toimitamme tavarat työmaalle omalla hiab autolla, jolloin voimme ajaa myös hyvin haastaviin kohteisiin, kuten tunnelityömaille.

Tuotteemme ja palvelumme rakennusyrityksille ja niiden alihankkijoille

Tuotteemme

- rakenneteräkset, kulmateräkset, lattateräkset, profiiliteräkset, palkit
- harjateräkset
- kaideputket
- levyt

Palvelumme

- vesileikkaus
- hiontakäsittely alihankintana
- kuljetuspalvelut