Update on COVID-19

HYVÄ ASIAKKAAMME,

Stén-Kimet-konserni on kevään ja kesän ajan seurannut COVID-19 tilannetta ja sen kehitystä tiiviisti. Kesän rauhallisesta COVID-19 tilanteesta huolimatta konserni teki arvojensa mukaisen päätöksen olla vastaanottamatta asiakkaita tai käymättä asiakkaiden luona. Päätöksellä halusimme varmistaa konsernin henkilökunnan sekä asiakkaiden terveyden ja turvallisuuden, koska se on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme myös tiukasti ylläpitäneet konsernin sisäisiä varotoimenpiteitä ja osittain myös tiukentaneet niitä. Etätyöt jatkuvat meillä toimistossa suurelta osin edelleen. Sen sijaan varastot ja karkaisimo työskentelevät normaalisti toimitiloissamme, mutta rajoituksia noudattaen. Konsernissamme on käytössä yksityiskohtaiset toimintaohjeet henkilökunnalle, jotta mahdolliset altistukset pystyttäisiin pitämään myös jatkossa joko kokonaan poissa tai ainakin mahdollisimman vähäisinä.

Loppukesän rajoitusten purun myötä konsernissa on harkinnan jälkeen päätetty, että vieraat ovat jälleen tervetulleita toimitiloihimme. Edellytyksenä kuitenkin on, että vieraat ovat terveitä ja että henkilökohtaisesta tapaamisesta on lisäarvoa osapuolille. Muussa tapauksessa tapaamiset on hoidettu ja hoidetaan myös jatkossa etätapaamisina. Vierailujen alkaminen on luonnollisesti huomioitu asianmukaisin varotoimin. Neuvottelutiloissamme on huolehdittu tilojen desinfioinnista ja riittävistä välimatkoista. Lisäksi käytämme tapaamisissa maskeja tarvittaessa ja käsidesiä on luonnollisesti joka paikassa tarjolla. Meillä on myös koko konsernissa toistaiseksi käytäntö, ettemme tavatessa kättele.

Vastaavasti olemme loppukesän rajoitusten purun myötä päättäneet myös itse aloittaa asiakaskäynnit edellyttäen, että vieraat ovat asiakasorganisaatiossa tervetulleita. Yllätyskäyntejä emme tietystikään tee. Meidän käynteihin pätevät samat varotoimet kuin omissa tiloissamme, minkä lisäksi olemme varautuneet noudattamaan myös asiakkaan mahdollisia omia varotoimia.

Toimitusvarmuutemme on edelleen hyvällä tasolla. Varastoissamme on hyvin materiaalia tulevia asiakkaittemme tarpeita silmällä pitäen. Olemme myös käynnistäneet kehitysprojekteja toimintaprosessien parantamiseksi. Lisäksi keväällä alkanut Muuramen karkaisimon peruskorjaus- ja laajennusprojekti etenee suunnitellusti. Lämpökäsittelymme toimii em. projektista huolimatta normaalisti.

Seuraamme tilanteen kehittymistä jatkuvasti. Meillä on valmiudet nopeallakin aikataululla reagoida mahdollisiin muutoksiin.

Yhteistyöterveisin

STÉN & CO OY AB     KIMET OY

Jaakko Stén               Mikko Stén