Kesähelteiden alkaessa katseemme on jo tulevaisuudessa

Seuraamme aktiivisesti koronarajoitusten purkua ja olemme aloittaneet koronaturvalliset asiakaskäynnit kesän alussa. Toimitilojamme ollaan myös pikkuhiljaa avaamassa asiakkaille, joskin sisäiset rajoitukset ovat vielä toistaiseksi voimassa. Muuramen karkaisimon perusparannus- ja laajennusprojekti on edennyt suunnitellusti. Kesälomista huolimatta palvelemme asiakkaitamme totuttuun tapaan normaalisti.

Maailmalta tulleet viestit ennakoivat Euroopassa ennennäkemätöntä materiaalipulaa terästuotteissa. Uustuotannon toimitusajat ovat myös kesää kohti pidentyneet. Tällä hetkellä puhutaan osassa tuotteista jo lähes vuoden toimitusajoista. Materiaalipula ja pitkät toimitusajat yleensä heijastuvat myös hintoihin. Kuuntelemme herkällä korvalla sidosryhmiltämme tulevia viestejä ja varaudumme mahdollisesti tuleviin muutoksiin varastoon ostoilla jo nyt.

Stén-Kimet-konserni on tänä kesänä palkannut ennätysmäärän nuoria kesätöihin konsernin eri toimipisteisiin. Kesätyöntekijöiden ja uusien konsernilaisten kuulumisia voit käydä katsomassa sosiaalisen median kanavissamme kesän aikana. Haluamme olla tukemassa nuorien työllistymistä vastuullisiin kesätöihin. 

Toivotamme kaikille konsernin asiakkaille ja sidosryhmille hyvää ja aurinkoista kesää!

STÉN & CO OY AB
Jaakko Stén

KIMET OY 
Mikko Sten 

kesalaituri